Tarina

TYÖTÄ KATSOTAAN NYT UUSIN SILMIN.
SIKSI SYNTYI FREIA.

Työelämä on uuden edessä. Toisaalla itseohjautuvuus ja etätyö, toisaalla entistä suuremmat vaatimukset yrityksiä ja niiden toteuttamaa arvomaailmaa kohtaan johtavat siihen, että työtä tarkastellaan uusien linssien läpi.

 

Freia syntyi muutosvoimaksi. Se ei ole start-up, koska sillä on 20 vuoden kokemus työelämän tarpeita kuuntelevana asiantuntijana.  Freian taustalla on 4event-niminen yritys, joka on parantanut suomalaisten työvireyttä tuhansissa tilaisuuksissa ympäri Suomen.

 

Työelämän kehittäjänä Freia tietää pelisäännöt, tuntee osapuolet ja ymmärtää pitkäjänteisyyden merkityksen. Emme tarjoa ratkaisuja, joiden teho on lyhytaikainen. Missiona on tehdä työelämästä pysyvästi parempaa. Kestävimmät ratkaisut eivät aina tunnu mukavilta tai helpoilta, mutta ovat tarpeen silloin, kun tavoitellaan pitkäaikaista vaikuttavuutta.

 

Uudessa Freiassa yhdistyvät asiakastarpeiden herkkä kuuntelu ja kymmenen vuoden tutkimustyö. Tuloksena on ainutlaatuinen ja vaikuttava palvelukonsepti, jonka auttaa niin yritysjohtoa kuin henkilöstöä saavuttamaan tavoitteensa. Työhyvinvointia uhraamatta.

 

Vahva näkemyksemme on, että tulevaisuudessa aikaansaamisen tunne ja työn merkityksellisyys korostuvat. Huippusuoritus on mahdollista saavuttaa vain silloin, kun ihmisen persoonallisuus, arvot ja kiinnostuksen kohteet resonoivat työn kanssa. Hyvinvoiva ihminen onnistuu. Ja kun niin tapahtuu, myös yritys menestyy.